Craftzing en Ants Connect slaan handen in elkaar

Partners handen boks

Het Gentse digitale-marketingbureau Ants Connect treedt toe tot de Antwerpse Craftzing Group. Die is gespecialiseerd in strategisch en digitaal advies.

Ants Connect en Craftzing werken al enkele jaren samen. Vanaf nu bundelen de twee bedrijven formeel de krachten, ‘met oog op de toenemende strategische uitdagingen van klanten’. De ondernemingen delen niet enkel een visie, maar bieden elkaar ook complementariteit aan. Waar Ants Connect expertise in digitale-marketingstrategieën en data op tafel legt, daar brengt Craftzin een brede digitaal-strategische insteek en duurzame digitale oplossingen mee.

‘Strategievragen zijn een kolfje naar onze hand, daar voelen we ons in thuis’, zegt Roeland Tegenbos, ceo van Craftzing. ‘De versterking op het vlak van data driven performance, analytics en marketing met het team van Ants Connect vervolledigt ons aanbod. Ambitieuze, digitale projecten raken hoe langer hoe meer alle kanten van het digitale landschap. Daarom geloven we in een geïntegreerd aanbod.’

De samenwerking moet ook een antwoord bieden op de komst van de Europese Digital Services Act, die het digitale speelveld de komende jaren zal wijzigen. Onder meer third party-oplossingen en tracking zullen niet langer zomaar gebruikt kunnen worden. Ook het inzetten van cookies komt aan banden te liggen. ‘Daardoor zullen zaken als performance en analytics van meet af aan onderdeel moeten uitmaken van het digitale concept’, maken de bedrijven zich sterk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-09T11:29:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.