Accenture heeft Greenfish definitief aan de haak

Accenture heeft Greenfish, een Belgisch ingenieurs- en adviesbureau gespecialiseerd in duurzaamheid, definitief ingelijfd. Het it-en adviesconcern had het voornemen om Greenfish over te nemen al in april aangekondigd.

Het in 2010 opgerichte Greenfish heeft vestigingen in Brussel, Antwerpen, Gent, Parijs, Lyon en Amsterdam. De 270 medewerkers worden opgenomen in de Accenture-organisatie. De financiële voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Het concern investeert de laatste tijd fors in duurzaamheid. Eind vorig jaar werd bijvoorbeeld ook al de Zest Groep overgenomen, een Nederlands bureau dat is gespecialiseerd in energietransities, klimaatneutrale projecten en inkoop van hernieuwbare energie.

Accenture Sustainability Services helpt klanten netto-nul en circulair te worden. Daarbij worden digitale investeringen benut om intelligente organisaties te creëren die duurzaam zijn in hun kern.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-07T12:42:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.