Customer Interaction levert chatfunctie aan Carglass

Carglass ruitvervanging

Autoruitspecialist Carglass België breidt zijn contact center-diensten uit met een chatfunctionaliteit. Het schakelt hiervoor de Nederlandse ict-dienstverlener Customer Interaction Group in. Deze ict-dienstverlener levert Carglass al diverse oplossingen voor zijn contact center.

Carglass werkt met een omnichannel-strategie. Het wil dat elke klant via alle communicatiekanalen automatisch bij de juiste medewerker terechtkomt. Dit met het doel om klanten zo snel en efficiënt mogelijk te helpen. Carglass doet dit vanuit zijn contact center, die wordt gefaciliteerd door de Nederlandse ict-dienstverlener Customer Interaction Group.

Afgelopen jaar testte Carglass de mogelijkheden van chatfunctionaliteiten. Na positieve resultaten voor zowel de klanten als medewerkers besloot autoruitspecialist deze chatfunctionaliteit van Customer Interaction Group volledig te integreren binnen het huidige contact center. ‘Dankzij deze chatfunctie kan de websitebezoeker op elk moment beroep doen op persoonlijk contact’, vertelt Pieter Moons, digital manager bij Carglass België.

Moons vertelt dat de klant altijd centraal staat bij Carglass. Zo gebruikt het ook een 'Experience Platform' van Sitecore om de klantervaring te verbeteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-22T11:07:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.