Basware en Icreative trekken naar Belgische markt

België en Nederland

Na vijftien jaar samenwerking in Nederland, betreden Basware en Icreative nu ook de Belgische markt. Icreative levert als partner van Basware het purchase to pay en e-facturatie-oplossingen aan kmo’s, multinationals en onderwijs- en overheidsinstellingen.

Icreative levert oplossingen voor source to pay-automatisering en factuurverwerking (e-facturatie) aan grote ondernemingen en instellingen. Hun producten moeten de controle op bedrijfsuitgaven vergroten en de complexiteit van het inkoop- tot betalingsproces verkleinen. ‘We werken al vijftien jaar intensief samen met Basware en kennen de producten én de markt door en door’, zegt Vincent Wouters, directeur van Icreative. ‘Daarom kunnen wij onze kennis en ervaring bundelen en meteen inzetten in België. Dat we onze zuiderburen ook in het Nederlands te woord kunnen staan, is een extra troef die veel bedrijven waarderen.’

Icreative is niet enkel een value-added reseller die de producten en diensten van Basware aan de man brengt, maar beschikt ook over eigen oplossingen om bedrijven te helpen hun processen te optimaliseren. Zo heeft het ook eigen sales, consultants, projectmanagers en een eigen service center voor support.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-11T10:21:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.