Gentse Docshifter in zee met Generis

Het Gentse Docshifter heeft een overeenkomst afgesloten met het Generis Knowledge Managment. Docshifter, een oplossing voor het converteren van bestandsformaten, zal daarbij opgenomen worden in de CARA van Generis, een user interface voor cms-systemen.

De nieuwe oplossing mikt op bedrijven die nood hebben aan gereguleerde content management, vooral in de life science-sector waar compliance van groot belang is. Generis wordt nu al ingezet bij acht van de tien grootste life science- en pharma-bedrijven ter wereld, alsook overheidsinstellingen en financiële spelers. Er zijn meer dan 400.000 gelicenceerde gebruikers van het platform dat zowel on premise als in de cloud kan draaien.

Docshifter van zijn kant zorgt ervoor dat documenten van allerlei formaten, inclusief audio en video, makkelijk om zijn te zetten naar andere formaten. Het focust op alle vormen van documentmanagement in grote ondernemingen en zit sterk in de farmaceutische en financiële sector. Belgische referenties vandaag zijn onder meer Bayer, TAI, Sanofi en Chiesi. 

‘De combinatie van CARA en DocShifter kan het proces van compliant ouput maken drastisch versnellen en vereenvoudigen’, zegt Docshifter-ceo Geert Van Peteghem. ‘Onze klanten in life sciences zoeken een gemakkelijke manier om pdf's te genereren die in overeenstemming zijn met de lokale wetten. De vraag naar het omzet van content groeit: content klaar te maken voor archivering en het automatisch traceren van correspondentie zijn twee voorbeelden. Dit partnership met Generis laat ons toe om voorheen afzonderlijke processen te stroomlijnen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-27T09:46:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.