Rockwell Automation neemt Emulate3D over

Rockwell Automation neemt het Britse Emulate3D over, een ontwikkelaar van technische software om industriële automatiseringssystemen digitaal te simuleren en emuleren. Rockwell voegt Emulate3D’s technologie toe aan zijn portfolio van digitale design-software voor klanten in de automobielsector, logistiek, en materiaalontwikkeling.

Emulate3D’s software stelt bedrijven in staat machine- en systeemontwerpen virtueel te testen voordat er productie- en automatiseringskosten gemaakt moet worden en voordat die bedrijven zich verbinden tot een definitief ontwerp.

‘We zijn enthousiast over de mogelijkheden die de software van Emulate3D onze klanten biedt’, aldus Fran Wlodarczyk, senior vicepresident van Rockwell Automation voor het architectuur- en software-segment. ‘Ze zullen hun time-to-market en operationele productiviteit kunnen verbeteren door middel van digitale prototyping van machines en virtuele inbedrijfstelling. Het is ook een andere investering van Rockwell Automation om de Connected Enterprise tot leven te brengen.’

De software van Emulate3D gaat voortaan over de toonbank als Emulate3D by Rockwell Automation. Rockwell, met zijn hoofdkwartier in het Amerikaanse Milwaukee, heeft wereldwijd ongeveer 23.000 werknemers. Het bedrijf bedient klanten in tachtig landen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-29T09:39:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.