Utrechtse Unit4 neemt Gentse Intuo over

België en Nederland

De Nederlandse bedrijfssoftwareleverancier Unit4 neemt de Belgische scale-up Intuo over, een aanbieder van wat ze zelf ‘talent enablement’-oplossingen noemen. Zo brengt Unit4 zijn ervaring in transactionele hr-, payroll- en sectorspecifieke toepassingen voor de dienstensector samen met Intuo's technologie voor strategisch hr.

Intuo biedt een geïntegreerd platform dat een alternatief is voor de traditionele jaarlijkse evaluatieprocessen en interne tevredenheidsonderzoeken. Het kende sinds de oprichting in 2013 een snelle groei, met meer dan een verdubbeling van de business jaar-op-jaar met klanten zoals USG, Hays, BMW, Verisure, Brussels Airport, Thomas Cook, FairFX, Ag Insurance en Europa Bank. De oplossing is dit jaar zowel standalone beschikbaar als geïntegreerd in Unit4's People Platform.

Nieuwe benaderingen nodig

‘De manier waarop mensen willen werken is veranderd en organisaties in de dienstensector moeten daarop anticiperen om concurrerend te blijven en het beste talent aan te trekken’, zegt Stephan Sieber, ceo van Unit4. ‘Een van de grootste uitdagingen voor organisaties is om werknemers betrokken te houden. Nieuwe benaderingen van strategische hr zijn nodig om tegemoet te komen aan de diversiteit van talent en teams van verschillende generaties, maar ook externe en tijdelijke werknemers. Deze nieuwe uitdagingen bieden een kans voor organisaties die het goed aanpakken. Met Intuo kunnen we aan deze behoeften voldoen met moderne, toekomstbestendige oplossingen en rijke gegevens die hr en analyse in the flow of work kunnen brengen.’

Intuo, met een standplaats in Gent, is een private onderneming. Tim Clauwaert blijft Intuo leiden en zal de internationale groei als onderdeel van Unit4 aansturen. Unit4 zal zich met Intuo in eerste instantie richten op het Verenigd Koninkrijk en de Benelux en heeft investeringen gepland in de ontwikkeling van nieuwe productelementen, integraties en internationale expansie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-26T09:43:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.