Sinube implementeert Oracle ERP Cloud bij Groep S

De Kontichse it-consultant Sinube heeft de Oracle E-Business Suite bij het sociaal secretariaat en hr-specialist Groep S geüpgraded naar Oracle ERP Cloud. De suite werd door RMC (Sinube’s moederbedrijf) geïnstalleerd in 2006.

De toekenning van het contract kwam er na een marktbevraging. Sinube haalde het omdat het bedrijf gebruik maakt van een ‘rapid upgrade’-methodologie, waarmee het bestaande gebruikers van E-Business Suite gestructureerd en geleidelijk kan overzetten naar ERP Cloud.

De eerste fase van het project omvat de implementatie van Oracle Financials and Procurement-clouddiensten. Die wordt geïntegreerd in Routty, een platform voor factuurautomatisatie. De tweede fase is de uitrol van Oracle Engagement Cloud. Groep S wilde upgraden naar ERP Cloud vanwege de betere gebruikservaring en omdat er meer functionaliteit ingebakken zit.

Sinube maakt deel uit van de Cronos Groep. Het bedrijf is actief in de Benelux en is een spin-off van RMC, dat al sinds 1999 Oracle ERP-implementaties doet in België.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-22T11:46:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.