Genehrations stapt in Gentse Human Reef

Puzzel

Het hr-tech-netwerk Genehrations heeft een participatie genomen in het Gentse Human Reef, een leverancier van software om teams in bedrijven meer zelfsturing en meer ‘agility’ te bieden.

Human Reef is van origine een consultingbureau, opgericht in juni 2015. Sinds medio 2018 is het omgeturnd naar een softwarebedrijf.

Genehrations heeft officieel dan wel een participatie genomen in Human Reef maar de samenwerking gaat verder, benadrukt Joris Peumans, oprichter van Genehrations: ‘Door toe te treden tot ons netwerk van onafhankelijk handelende bedrijven, behoudt Human Reef de efficiëntie, de motivatie en de creativiteit van een onafhankelijke onderneming en kunnen we toch de voordelen plukken van elkaars expertise en visie.’

De software van Human Reefs bestaat uit luiken die elk moeten bijdragen tot een betere functionering van de teams: indeling van de medewerkers op basis van hun rol in projecten en teams, duidelijke visualisering van de projectstatus, beter inzicht in ieders bijdrage aan team en dergelijke meer. Op die manier zal de efficiëntie en betrokkenheid verhogen, claimt het bedrijf. Belangrijke referentieklanten zijn onder meer Storyme, Showpad, Attentia, de Persgroep, Karel De Groote Hogeschool en Xylos.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-25T11:34:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.