Talmundo komt in handen van HR Nordic Group

Overname

Talmundo, leverancier van onboarding-oplossingen, komt in handen van de Zweedse HR Nordic Group. Hiermee wil Talmundo internationaal groeien en zijn productaanbod uitbreiden. De hr-specialist blijft onafhankelijk opereren vanuit zijn vestigingen in Schiphol-Rijk en Antwerpen.

Talmundo is in 2012 opgericht door de Belg Stijn De Groef. Het levert een hr-oplossing om de pre-boarding en onboarding-ervaring van nieuwe medewerkers te verbeteren. De organisatie zegt ruim honderdvijftig klanten in België, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk te bedienen, waaronder ABN Amro, Brussels Airlines en Engie.

Via de overname door HR Nordic Group wil Talmundo uitbreiden naar de DACH-regio (de Duitstalige landen Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Daarnaast investeert de organisatie in zijn productontwikkeling. Zo wil het nieuwe features toevoegen, zoals data-analyses of een onboarding-chatbot gebaseerd op kunstmatige intelligentie (ai). Tot slot moet de overname Talmundo helpen om zijn financiële positie te versterken.

Stijn De Groef, oprichter en algemeen directeur van Talmundo, heeft als onderdeel van de overname een ‘significant bedrag’ geïnvesteerd in de HR Nordic group. Hij blijft actief als directeur van het bedrijf en neemt een plek in het managementteam van de HR Nordic group.

HR Nordic Group heeft voor Talmundo drie andere bedrijven op het gebied van personeelszaken (human resources, hr) overgenomen. Het gaat om HR Manager, Webcruiter en ReachMee.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-10T11:01:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.