Cheops verhuist naar nieuw kantoor

hoofdkantoor kantoor

De Kontichse it-dienstverlener Cheops verhuist volgend jaar naar een nieuw pand. De nieuwe, drieduizend vierkante meter grote kantoren liggen op zo’n vijfhonderd meter van het huidige hoofdkwartier van het bedrijf.

Het nieuwe kantoor bevindt zich in het Business Park Gate 7 aan de Prins Boudewijnlaan in Kontich. Het nieuwe gebouw moet een nieuwe manier van werken faciliteren, zegt Cheops. Zo kunnen de medewerkers kiezen uit verschillende ruimtes die zijn aangepast aan hun taken op dat moment en is er aandacht voor ergonomie.

‘De nieuwe manier van werken vereist een aangename werkomgeving die zowel motiverend als inspirerend werkt’, legt ceo Geert Degezelle uit. ‘Dat versterkt teamwerking, verhoogt efficiëntie en stimuleert innovatie. Zo zullen we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.’

Ook duurzaamheid speelde een rol in de keuze voor Business Park Gate 7. Het nieuwe kantoor is CO2-neutraal en verbruikt tot bijna veertig procent minder energie voor koeling en verwarming. Er wordt slimme en ecologische verlichting voorzien, net als laadpunten voor elektrische fietsen en auto’s.  

Bij Cheops werken zowat driehonderd mensen. Het bedrijf heeft ook vestigingen in Zaventem en Gent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-17T10:40:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.