Amerikaanse Workfront neemt Atiim over

Puzzel

Het Amerikaanse Workfront, gespecialiseerd in werk-managementsoftware, heeft het eveneens Amerikaanse Atiim gekocht, pionier op het gebied van ´goal-managementsoftware´ voor bedrijven.

Door uit te breiden met goal-managementmogelijkheden, wil Workfront ondernemers in staat stellen om bedrijfs- en persoonlijke doelen en de belangrijkste resultaten te beheren vanuit een enkelvoudig platform. 

Op basis van Atiim’s tools, zal Workfront begin 2020 het nieuwe softwareproduct Workfront Goals introduceren. Die is ontworpen om grote organisaties te helpen om mensen en taakgroepen op een lijn te brengen en de bedrijfsdoelen effectief en efficiënt te laten realiseren. Workfront Goals biedt daartoe één platform om de doelen te bepalen en te bewaken, om het werk te beheren, om de voortgang te volgen en om de resultaten te meten.

‘Mensen presteren optimaal wanneer ze hun rol begrijpen, het doel duidelijk voor ogen hebben, en begrijpen hoe hun individuele en groepswerk helpt om gezamenlijk de bedrijfsdoelen te bereiken’, zegt Steven ZoBell, product- en technologiemanager van Workfront. ‘De uitbreiding met Workfront Goals betekent een doorbraak in het work management waar Workfront voor staat, doordat het de essentiële mogelijkheden biedt die bedrijven nodig hebben om mensen in lijn met de strategische doelen en doelstellingen te laten werken, wat het uiteindelijke bedrijfsresultaat sterk verbetert.’

Leidinggevenden krijgen met Workfront Goals de mogelijkheid om hun mensen beter te motiveren en gericht samen te laten werken en beschikken over tools en inzichten om het werk - dat in het verlengde ligt van de bedrijfsdoelen - te beheren en te prioriteren. Groepsleden worden ondersteund met de benodigde informatie, zodat zij hun persoonlijke doelen in lijn kunnen brengen met de bedrijfsdoelen en beter kunnen begrijpen waarin en waarom hun werk belangrijk is om die doelen te bereiken. 

Onder meer Cisco, Comcast, Fender, TSB en Fossil Group zijn al klant bij Workfront. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-15T17:00:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.