Destiny integreert overgenomen Nederlandse bedrijven

Motto Communications (Heerlen), DSD Business Internet (Deurne) en Ozmo Cloud Communications (Sint-Oedenrode) gaan per 1 januari verder onder de naam Destiny. De Nederlandse bedrijven zijn onlangs overgenomen door de Belgische cloudtelecom-leverancier. Destiny wil snel een uitdager worden van de top 3 zakelijke providers in Nederland.

In België is Destiny, onder leiding van ceo Daan De Wever, uitgegroeid tot een van de grotere zakelijke cloud- en telecombedrijven, met een omzet van 65 miljoen euro. In Nederland heeft het de ambitie om op korte termijn als challenger in de markt een volwaardig alternatief te worden voor RoutIT/KPN. De Destiny-partners kunnen daarbij hun oplossing ook onder hun eigen naam in de markt zetten.

‘Met de integratie van de drie bedrijven en de naamsverandering is Destiny helemaal klaar om als één bedrijf een totaaloplossing voor veilige cloud communicatie aan te bieden aan de Nederlandse markt, inclusief connectiviteit, security, mobile en VoIP’, zegt De Wever. ‘Voor onze klanten en partners verandert er niets, behalve dat we voortaan onder één merknaam naar buiten treden, wat efficiënter en duidelijker is voor iedereen.’

Met Motto en het cloud distributie-platform Flux richt Destiny zich vooral op grote white label-partners die behoefte hebben aan snelle, real-time provisionering van clouddiensten. Met DSD Business Internet kwam daar de connectiviteit via een netwerk in eigen beheer bij. En met de overname van Ozmo moet Destiny ook in staat zijn om het segment van de vele duizenden kleinere white label-partners en resellers te bedienen met eenvoudige, standaardoplossingen en de nodige training en commerciële ondersteuning.

Destiny nog verder uit te zien naar overnames in Nederland en wil binnenkort ook naar Frankrijk trekken. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-09T14:36:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.