Welk it-materiaal kopen thuiswerkers het meest?

Webshop

De webshops draaien op volle toeren door alle thuiswerkers. Maar wat verkoopt inzake it het best?

Niet geheel verwonderlijk: artikelen die thuiswerk mee mogelijk maken, zijn zeer populair. Bij de webshops van Bol.com, MediaMarkt en Coolblue stellen ze vast dat laptops, printers en headsets de verkooplijstjes aanvoeren.

Bij de schermen en laptops stelde Bol.com begin deze week een stijging van ruim 300 procent vast, in een paar dagen tijd, aldus Tamara Vlootman van Bol.com.

Als we Vlootman vragen welk product er in België qua thuiswerk echt uitspringt, dan blijkt dat de webcam te zijn. 'Die wordt 6,5 keer zoveel verkocht dan normaal', aldus Vlootman. Ook de monitor blijkt een topper: die gaat 6 keer meer dan normaal de deur uit.

Maar de echte winnaar dezer dagen lijkt niet in de it-hoek te zitten. Dat zijn de dumbells of halters. ‘Daarvan is de verkoop maal 21 gegaan’, aldus Vlootman.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-25T13:38:00.000Z William Visterin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.