Awingu betreedt Israëlische markt

Werkplekspecialist Awingu is een overeenkomst aangegaan met Symphony Solutions, een Israëlische security- en mobility-distributeur. De tools van Awingu zullen voortaan door Symphony verdeeld worden in Israël.

Awingu is een zogenaamde workspace aggregator, die gebruikers toegang geeft tot de it-omgeving van de organisatie via een webbrowser. Op die manier kunnen werknemers op elk moment en elke plaats beschikken over alle applicaties, bestanden en gegevens. Alles wordt daarbij centraal beheerd en de bedrijfsgegevens blijven binnen de beveiligde bedrijfsomgeving.

‘Wij zijn verheugd over dit partnerschap. Israël is een dynamische en op innovatie gerichte markt en Symphony Solutions is de juiste fit om Awingu in die lokale markt te positioneren’, zegt Steve Meynen, chief business development bij Awingu. Bij Symphony Solutions zelf wijzen ze er op dat thuiswerk in Israël helemaal ingeburged is. ‘Awingu biedt een vriendelijke manier om toegang te krijgen tot bedrijfsdata en applicaties op een veilige manier. Wij zijn zeer verheugd om de eerste Awingu-distributeur te zijn voor de Israëlische markt’, zegt ceo Reuven Mayster.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-11T12:09:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.