Destiny neemt Deense Ipvision over

ETTU wint Ondernemersprijs Midden Holland 2017

Daan De Wever

Destiny, de Belgische aanbieder van cloudcommunicatie-tools, heeft er een nieuwe overname opzetten. Het lijft het Deense Ipvision in, een specialist in communicatie- en samenwerkingsoplossingen.

Voor Daan De Wever, de ceo van Destiny, is de acquisitie een hefboom om weer gewicht te krijgen op de Deense en Scandinavische markt. ‘Daarnaast hebben we een bedrijf aan boord met veel ervaring en competenties op het gebied van professionele communicatie- en samenwerkingsoplossingen voor bedrijven, met name binnen het kmo-segment’, zegt De Wever. ‘Daarom is Ipvision een perfecte match met de Destiny Group.’

Ipvision werd in 2005 opgericht door Kenneth Andreasen en Peter Reich en biedt professionele communicatie- en samenwerkingsoplossingen voor bedrijven aan. Het levert internetverbindingen, netwerken, mobiele telefonie en ip-telefonie, evenals unified communications en samenwerking op basis van een gehoste infrastructuur. Ipvision heeft de status van mobile virtual network operator bij TDC en Telenor, werkt samen met Operator 3 en biedt mobiele telefonie op alle mobiele netwerken van Denemarken.

Destiny houdt er een sterk overnamebeleid op na. In Frankrijk nam het deze zomer Ipline over nadat ook al Alliantel voor de bijl ging. Eind juni werd bekend dat het Telepro en Soluno had ingelijfd, twee Zweedse bedrijven. 


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-16T10:00:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.