Dassault Systèmes introduceert Solidworks 2022

Dassault Systemes

Het Franse Dassault Systèmes heeft Solidworks 2022 op de markt gebracht, een nieuwe versie van zijn CAD-suite voor 3d-ontwerp en engineering. Versie 2022 bevat honderden nieuwe en verbeterde functies voor het versnellen van innovatie door het stroomlijnen van de productontwikkeling vanaf het eerste concept tot de productie.

Solidworks 2022 bestaat uit een reeks oplossingen voor ontwerp, documentatie, informatiemanagement en validaties. Met nieuwe functies, workflows en prestatieverbeteringen moeten ontwerpers en engineers zowel slimmer als sneller kunnen werken, zegt Dassault. Ook de marktintroductietijd van nieuwe producten is in te krimpen. Solidworks haakt nu ook in op samenwerkingsmogelijkheden van het 3DExpierence-platform en de 3DExperience Works-portfolio van Dassault. 

Het nieuwe platform voorziet in functies voor het maken van onderdelen zoals hybride modellering en het creëren van gestandaardiseerde, externe schroefdraden. Er zijn verbeteringen in de gebruikersinterface om sneller configuraties, geometrische toleranties en andere instellingen te kunnen aanpassen. Ook de grafische prestaties van het pakket zijn verbeterd, net zoals e kwaliteit en prestaties bij het werken met grote samenstellingen en het importeren van step-, ifc- en dxf/dwg-bestanden, tekeningen en productdata.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-16T10:16:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.