GreyOrange bedient ook Active Ants België

robot warehouse fulfilment karretje

Roboticaspecialist GreyOrange, dat autonome transportkarretjes maakt voor verpakkingsmagazijnen, gaat zijn waren leveren aan het magazijn van Active Ants in Willebroek. GreyOrange bediende eerder ook al Active Ants in Nederland.

Active Ants verzorgt warehousingdiensten voor e-commerce-bedrijven door heel Europa en verbetert de efficiëntie en nauwkeurigheid van e-fulfilment door in te zetten op robots. Het bedrijf bewaart, verpakt en distribueert goederen voor meer dan vijf miljoen bestellingen per jaar van meer dan 250 retailers.

GreyOrange is kind aan huis in het Active Ants-warehouse in Nederland. Ondertussen heeft het bedrijf zijn aanbod ook uitgebreid naar de Belgische markt, ter voorbereiding op de grote bestelpieken tijdens BlackFriday en in december. Later is nog uitbreiding naar andere warehouses van Active Ants in Europa gepland.

De Ranger MoveSmart-robots van GreyOrange draaien op het eigen GreyMatter-besturingssysteem. Ze worden ingezet gedurende het hele verpakkingstraject, van het vouwen van de dozen en productverpakking tot het sorteren van de goederen voor de eindbestemming. Dat moet de levertijd voor eindklanten verkorten en de kosten verlagen. Als softwareoplossing ijn de robots aan te passen en op te schalen naar de toekomstige behoeften van Active Ants.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-05T09:56:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.