Unit4 komt met ERP voor projectteams

Dit artikel delen:
Unit4

Unit4 breidt zijn erp-oplossing uit met een machine-learning functionaliteit voor projectteams. Unit4 Business World scant de volledige projecthistorie van een bedrijf en gebruikt die gegevens om nieuwe projectkansen te koppelen aan eerdere soortgelijke projecten. het zelfsturende erp-systeem draait op het Unit4 People Platform.

De nieuw ontwikkelde functionaliteit is gericht op data-gedreven project- en consultancy organisaties. Met de software kunnen ze nieuwe projectbiedingen baseren op inzichten uit bestaande projecten, zoals actuele kosten, opbrengsten en winstgevendheid. Gebruikers kunnen de details van de voorgestelde 'referentieprojecten' raadplegen om te bepalen welke elementen bruikbaar zijn in een nieuw project. Daarnaast kunnen voorspellingen worden gedaan over de kosten, tijd en inspanning voor een nieuw soortgelijk project. De software moet de snelheid van het biedingsproces verhogen. Ook is naar eigen zeggen een gegarandeerd rendement van het project te realiseren.

Daarnaast komt Unit4 met het verder vernieuwde project forecasting voor Business World. Hiermee kunnen projectmanagers het resultaat projecten voorspellen. Het programma biedt dienstverleners inzicht in hun projectprestaties en de bijkomende risico's en biedt de mogelijkheid om de cashflow te beheren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-07T09:40:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.