Microsoft roept Avenade uit tot Dynamics Partner

Dit artikel delen:
Deal

Avenade Belgium, dienstverlener in digitale innovatie en zakelijke diensten, is opgenomen in het 'European Industry Partner Program (EIPP)’ van Microsoft. Dit erkent wereldwijde partners voor hun expertise in specifieke industrieën.

De erp-oplossing van Avanade voor de dienstensector is gebouwd op het Microsoft Dynamics AX platform, die zowel ‘on premise’ of als cloudoplossing beschikbaar is. De oplossing helpt klanten om een globaal overzicht te krijgen van hun bedrijf met als resultaat dat ze kwalitatief hoogstaande en voorspelbare resultaten verkrijgen, sneller en bovendien tegen een lagere kost. De ervaring van Avanade in combinatie met de out-of-the-box functionaliteiten van Microsoft, helpt klanten om het risico verbonden aan een project te verminderen, de winstgevendheid van het project te verbeteren en eveneens projectervaringen te cultiveren die aan de eisen van de klant moeten tegemoetkomen.

Avanade is de grootste implementatiepartner van Microsoft met een netwerk van meer dan zeventig delivery centra’s in meer dan twintig landen; deze hebben al meer dan 150 erp-projecten wereldwijd gerealiseerd.

Accenture en Microsoft

Avanade werd in 2000 opgericht als een joint venture tussen Accenture en Microsoft om klanten te helpen bij het behalen van resultaten met zowel zakelijke technologie-oplossingen als managed services. Met een aanzienlijke expertise in Microsoft-technologie is Avanade in staat om toonaangevende Microsoft-oplossingen op te leveren en bovendien in te spelen op trends in de markt.

Wereldwijd heeft Avanade 23 Microsoft Gold Competenties en beschikt het over een van de belangrijkste concentraties van Microsoft gecertificeerde professionals in de wereld. Avanade consultants beschikken samen over meer dan 24.000 Microsoft-certificaties, waaronder 1200 toegewijde Dynamics AX-professionals. Avanade heeft een ruime ervaring in het opleveren van Microsoft-technologie op grote schaal.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-16T15:56:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.