Cegeka levert ERP aan bakkerijspecialist Ranson

Dit artikel delen:

De Belgische it-leverancier Cegeka implementeert Microsoft Dynamics AX for Food, erp-software gericht op voedingsbedrijven, bij bakkerijspecialist Ranson. Hiermee wordt de versnipperde it-omgeving gecentraliseerd in één systeem. Dit draagt bij aan de optimalisatie van de bedrijfsprocessen.

Ranson beschikt over diverse vestigingen in België en het Verenigd Koninkrijk. Al deze vestigingen werken met verschillende systemen, die met elkaar verbonden zijn via interfaces. Parallel werken de vertegenwoordigers met eigen verkoopsoftware.

Al deze systemen voor aankoop, verkoop, logistiek, productie en boekhouding worden nu door Cegeka vervangen door één toepassing: Microsoft Dynamics AX for Food. Ranson koos voor dit erp-pakket vanwege ‘de flexibiliteit van de technologie, eenvoudige configuratie en integratie met andere software van Microsoft’.

De bakkerijspecialist wil met de erp-software zijn versnipperde it-omgeving stroomlijnen. Dit om efficiënter te werken, klanten beter te bedienen en sneller in te kunnen spelen op markt-evoluties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-29T11:57:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.