Ad Ultima levert ERP aan Niras en Belgoprocess

Dit artikel delen:

Niras (Nationale Instelling voor Radioactief Afval en verrijkte Splijtstoffen) en zijn dochteronderneming Belgoprocess, stappen binnenkort over op een gemeenschappelijk erp-pakket. Beide partijen doen daarvoor een beroep op Ad Ultima Group. Deze it-dienstenleverancier implementeert Microsoft Dynamics AX. Het pakket automatiseert de activiteiten in vijf domeinen.

Belgoprocess en Niras werken met verschillende systemen, wat de onderlinge samenwerking bemoeilijkt. Beide organisaties wilden hun bedrijfsprocessen stroomlijnen en integreren in een centraal systeem. Nieuwe interfaces zorgen dat de bestaande applicaties bij Niras en Belgoprocess gekoppeld zijn aan het nieuwe systeem. 

Alle activiteiten van de domeinen boekhouding & financiën, aan- en verkoop, logistiek en projectbeheer worden in hetzelfde systeem ondergebracht. De implementatie van het project, Connect genaamd, zal in verschillende fases doorgevoerd worden, de module Finance gaat als eerste live in januari 2017.

Na de beslissing om een gemeenschappelijk systeem aan te kopen, contacteerden beide organisaties een vijftal leveranciers, waaruit drie bedrijven werden geselecteerd. 'Na de voorstelling van hun aanbod, hebben we voor Ad Ultima Group gekozen', zegt Gunther Van Zaelen, leidend ambtenaar bij Niras.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-31T10:46:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.