Managed hosting door True

RHEA Group kiest ERP-oplossing van Unit 4

 

Lancering

RHEA Group uit Waver, een globale speler op het vlak van consultancy in veiligheid en lucht- en ruimtevaarttechnologie, kiest voor de erp-oplossing Unit4 Business World On!. Hiermee moeten de bedrijfsprocessen efficiënter verlopen.

RHEA Group is actief in tien landen en heeft wereldwijd zo’n driehonderd ingenieurs en wetenschappers in dienst. De afgelopen jaren werkte de groep mee aan meer dan honderd ruimteschepen die betrokken waren bij ruimtemissies zoals Rosetta, Mars Express, Copernicus en Galileo. Publieke organisaties doen ook vaak een beroep op RHEA voor consultancy in veiligheid.

‘Onze klanten en medewerkers zijn onze belangrijkste focus’, zegt Emmanuel Adant, Deputy CEO van RHEA Group. ‘Onze ingenieurs zijn onze grootste troeven en zij werken in een erg competitieve en veeleisende omgeving. We willen hun werk daarom zo efficiënt en aangenaam mogelijk maken en dat kan mede dankzij de software van Unit4.’

De erp-oplossing Unit4 Business World On! is speciaal ontworpen voor bedrijven in de dienstverlenende sector zoals RHEA Group. Het systeem laat toe flexibel en autonoom op opportuniteiten en verandering in te spelen door realtime-informatie ter beschikking te stellen. Unit4 Business World On! zal gefaseerd worden uitgerold. Het eerste deel gaat deze zomer in productie, tegen eind 2017 zal de volledige scope ontvouwd zijn in alle vestigingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6009654). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.