Norriq opent nieuwe vestiging in Lummen

Dit artikel delen:
Jurgen Broos, general manager Norriq

Jurgen Broos, general manager bij Norriq

Het it-consultancybedrijf Norriq verhuist van Hasselt naar een nieuwe, grotere vestiging in het Limburgse Lummen. Het kantoor komt er als bijkomende vestiging, naast het bestaande kantoor in het Vlaams-Brabantse Tremelo.

De verhuis naar een ruimer kantoor is noodzakelijk geworden door de groei die Norriq (het vroegere Helios-IT) de laatste maanden liet optekenen. Zo gingen er in het eerste kwartaal van 2017 meer dan tien klanten live op het Microsoft Dynamics-platform (erp/crm/bi).

Ook de verkoop van de door Norriq ontwikkelde erp-applicatie Drink-IT, een add-on voor de drankenindustrie, kende een forse groei. Die Belgische software draait ondertussen in meer dan veertig landen, onder andere bij brouwerijen als Carlsberg en Heineken. Daarnaast konden de Benelux-afdelingen eveneens groei voorleggen.

Jurgen Broos, general manager van Norriq Benelux, wijst deze verwezenlijkingen toe aan de medewerkers: ‘Dankzij hen konden we de voorbije jaren uitgroeien tot specialisten in focusdomeinen, want naast de drankenindustrie hebben we ook een specialisatie naar productiebedrijven, mobiele sales, ledenverenigingen, project- en servicebedrijven en internationale bedrijven die hun finance willen uniformiseren. Het zijn dan ook onze mensen die hier het verschil maken.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-21T11:05:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.