Managed hosting door True

Norriq opent nieuwe vestiging in Lummen

 

Jurgen Broos, general manager Norriq

Jurgen Broos, general manager bij Norriq

Het it-consultancybedrijf Norriq verhuist van Hasselt naar een nieuwe, grotere vestiging in het Limburgse Lummen. Het kantoor komt er als bijkomende vestiging, naast het bestaande kantoor in het Vlaams-Brabantse Tremelo.

De verhuis naar een ruimer kantoor is noodzakelijk geworden door de groei die Norriq (het vroegere Helios-IT) de laatste maanden liet optekenen. Zo gingen er in het eerste kwartaal van 2017 meer dan tien klanten live op het Microsoft Dynamics-platform (erp/crm/bi).

Ook de verkoop van de door Norriq ontwikkelde erp-applicatie Drink-IT, een add-on voor de drankenindustrie, kende een forse groei. Die Belgische software draait ondertussen in meer dan veertig landen, onder andere bij brouwerijen als Carlsberg en Heineken. Daarnaast konden de Benelux-afdelingen eveneens groei voorleggen.

Jurgen Broos, general manager van Norriq Benelux, wijst deze verwezenlijkingen toe aan de medewerkers: ‘Dankzij hen konden we de voorbije jaren uitgroeien tot specialisten in focusdomeinen, want naast de drankenindustrie hebben we ook een specialisatie naar productiebedrijven, mobiele sales, ledenverenigingen, project- en servicebedrijven en internationale bedrijven die hun finance willen uniformiseren. Het zijn dan ook onze mensen die hier het verschil maken.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6046467). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.