Iptor werft eerste klant voor nieuwe versie erp-pakket

Dit artikel delen:
Taart

Iptor Supply Chain Systems, een Zweedse leverancier van enterprise resource planning (erp)-software voor met name logistiek, heeft zijn eerste klant binnen voor het vernieuwde pakket Iptor DC1, versie 10. Het betreft de Amerikaanse farmaciegroothandel Seacoast Medical uit Omaha, Nebraska. Het bedrijf gebruikt de software van Iptor om de verscheping van zijn producten te ondersteunen.

Seacoast Medical vond dat het teveel moest sleutelen aan zijn huidige standaard softwarepakket voor distributie en startte een selectietraject voor een nieuwe oplossing. Het koos uiteindelijk voor het op de farmacie toegesneden geïntegreerde pakket van Iptor. Partner The Mesa Group zal de software implementeren.

Daarbij was doorslaggevend dat versie 10 van Iptor DC1 onder meer standaardfunctionaliteit bevat voor edi (electronic data interchange)-integratie. Daarmee communiceert de groothandel met de inkoopafdelingen zijn toeleveranciers en klanten. Ook sluit de software aan op regelgeving, zoals de Amerikaanse Drug Supply Chain Security Act.

Voorheen IBS

Iptor stond voorgeen bekend als IBS (International Business Systems). Het in 1978 opgerichte erp-bedrijf, ook in de Benelux actief, veranderde vorig jaar van naam. Met de in zijn ogen aansprekende naam Iptor Supply Chain Systems verwacht de Zweedse leverancier zich beter te kunnen profileren als specialist van software en diensten voor voorraadketenbeheer, planning en logistiek in sectoren die met distributiegedreven activiteiten te maken hebben.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-01T10:03:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.