KPMG lijft Gentse Devtalk/Axelia in

Dit artikel delen:
samenwerking

Consultantbedrijf KPMG neemt de Gentse it-integrator Devtalk/Axelia over. Met de overname wil KPMG in België zijn positie versterken als dienstverlener in digitale transformatie en data en analytics.

Devtalk/Axelia staat bedrijven bij om de digitale sprong te maken naar een uitgebouwde enterprise resource planning (erp) via Microsoft-applicaties. De overname laat KPMG toe om zijn eigen Technology Advisory-afdeling aan te sterken met de kennis en expertise van de Gentenaren en beter tegemoet te komen aan noden en vragen van klanten.

‘Binnen KPMG hebben we de voorbije twee jaar onze erp-activiteiten sterk uitgebouwd’, zegt Koen Maerevoet, ceo van KPMG België. ‘De expertise van Devtalk zal dit optimaliseren.’

De consultants van Devtalk/Axelia zullen opgenomen worden in de KPMG-structuur en verhuizen naar het KPMG-kantoor aan de Blue Towers-site in Gent. De twee bedrijven zijn ook geen onbekenden voor elkaar.  Maerevoet: ‘KPMG werkt al meer dan een jaar samen met Devtalk op verschillende projecten. Het team is dus op elkaar ingespeeld.’

KPMG neemt ook alle activiteiten en contracten van Devtalk/Axelia over en zal deze verder ondersteunen en uitbouwen. ‘De opzet is om een nieuw en uitgebreid dienstenpakket aan te bieden aan de huidige klanten van zowel Devtalk/Axelia als van KPMG’, aldus Maerevoet.

De overname van Devtalk verdiept ook de alliantie tussen KPMG en Microsoft, die in 2015 wereldwijd ontstond, door het bijstaan van bedrijven bij Microsoft-producten, waaronder Dynamics 365 for Operations, SharePoint, PowerBI, Office 365 en Azure.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-04T11:27:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.