NGData kiest erp van Unit4 voor internationale groei

Dit artikel delen:
Stijging

Het Gentse big databedrijf NGData kiest de erp-oplossing Business World van Unit4. Het bedrijf wil hiermee zijn processen en het datamodel uniformiseren en het applicatielandschap consolideren. Dit moet de verdere internationalisatie in goede banen leiden.

‘Wanneer het erp-systeem volledig operationeel is, krijgen we de volledige controle in handen’, vertelt  Didier Van der Coelden, cfo bij NGData. ‘De aanpasbaarheid op functioneel niveau en schaalbaarheid van de software zorgt ervoor dat we zelf aanpassingen kunnen doorvoeren. Zowel op vlak van projectmanagement, als op vlak van personeelszaken, budgettering en financiële rapportage.’

De partijen zijn nu bezig met de implementatie van Unit4 Business World. Deze wordt naar verwachting in maart 2018 afgerond.

NGData haalde recent nog ruim zestien miljoen euro op in een investeringsronde om verdere globale groei te faciliteren. ‘Met Business World van Unit4 beschikken we nu ook over de technische capaciteiten om deze internationale groei te verzekeren’, aldus Van der Coelden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-14T11:48:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.