HR Path neemt het Belgische Ataraxis over

Dit artikel delen:
samenwerking

Het Franse HR Path neemt het Belgische Ataraxis over, een erp-specialist uit Antwerpen. Het bedrijf is actief in België, Nederland, het VK, Spanje en Frankrijk en een Workday-servicepartner sinds 2012.

Binnen HR Path zal Ataraxis zich focussen op de verdere uitbouw van de Workday. Het senior management team, Tom Hillen, Wouter Van den Avont en Jan Snyers, zal bovendien investeren in HR Path en HR Path Partners worden.

‘HR Path's competentie in het implementeren van Hris-systemen, in hr-adviesverlening, in systeemondersteuning en in het outsourcen van salarisberekening gaat ons dienstenaanbod versterken en onze markpositie verbeteren’, zegt Hillen. ‘Ataraxis is ook een gecerticieerd partner voor Workday Finance. Hierdoor is HR Path nu in staat om de volledige Workday platformimplementaties (hcm, payroll & finance) aan te pakken.’

HR Path is momenteel in vijftien landen aanwezig. In de VS en Canada versterkte het recent zijn positie door de overname van Avenue HR, expert in hr-cloud solutions. Ataraxis en Avenue HR zijn beide strategische investeringen die HR Path moeten helpen zijn wereldwijde positie te versterken.

‘We beschikken nu over groot team van gecertificeerde en ervaren Workday-consultants die we kunnen inzetten op de projecten van onze klanten’, zegt Marc Garrido, partner en lid van de Raad van Bestuur van HR Path. ‘Het zou ons minstens drie tot vijf jaar gekost hebben om dezelfde graad van certificering en ervaring op te bouwen zonder Ataraxis. We zijn op koers om de mijlpaal van honderd miljoen euro jaaromzet te realiseren, een doelstelling die we in een nabije toekomst willen bereiken. Een andere belangrijke reden waarom we voor Ataraxis kozen, is de gelijkenis in cultuur. Deze is gebaseerd op een zorg voor onze medewerkers en gericht om hen te ondersteunen bij het leveren van resultaten voor onze klanten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-04T09:26:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.