Israëlische Priority neemt Belgische Optimize over

Dit artikel delen:
Puzzel

Het Israëlische Priority Software, aanbieder van bedrijfsmanagement-oplossingen, neemt Optimize Group uit Neerpelt over, een Belgisch ict-integrator, gespecialiseerd in erp-projecten.

Optimize is opgericht in 2003 en heeft vier bedrijfsafdelingen: M-Soft maakt software voor de staal- en metaalindustrie, Jamadata is gespecialiseerd in de drankenhandel, Dave (Just Software) komt met oplossingen voor kmo’s die werken op Mac en/of Windows en Optimize, dat zowel standaard als op maat gemaakte erp-oplossingen bouwt, maar ook andere bedrijfssoftware en ondersteunende diensten.

Optimize blijft als zelfstandige entiteit opereren, er zijn geen veranderingen in directie en management.

‘De overname vloeit voort uit de synergie tussen onze twee bedrijven en onze gemeenschappelijke productoplossingen: flexibel en open’, zegt Priority-ceo Andres Richter. ‘Terwijl we doorgaan met de expansie van onze wereldwijde activiteiten, zijn wij ervan overtuigd dat we samen met Optimize, en nu, met een goede verankering in België, onze aanwezigheid in Europese buurlanden kunnen versterken.’

Priority nam eerder het Amerikaanse Acclivity over in 2018, Monitin Information Systems' Erp (Israël) in 2017 en erp-consulting- en -servicesonderneming Performa Apps (VS) in 2016.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-19T10:18:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.