4PS neemt Gents bouwonderdeel van Scapta over

Dit artikel delen:
België en Nederland

Het Nederlandse 4PS, gespecialiseerd in automatisatieoplossingen voor de bouw, neemt de Scapta-divisie in Gent over die zich specifiek richt op de bouwnijverheid in België. Vanuit Limburg en Oost-Vlaanderen implementeert Scapta zakelijke software voor kleine en grote bedrijven in verschillende sectoren waaronder de bouwnijverheid. Met de overname wil 4PS zijn focus op de Belgische markt scherper stellen.

Er bestond al een samenwerking tussen Scapta en 4PS rond erp-oplossingen. Met de overname zet 4PS een vervolgstap in zijn internationale groei. ‘Door dit Scapta-onderdeel te integreren, creëert 4PS een platform dat verdere investeringen in groei en toewijding tot de Belgische markt helpt realiseren’, zegt Wim Jansen, partner bij 4PS.

4PS ontwikkelt, implementeert en onderhoudt standaardsoftware, onder meer Microsoft Dynamics 365, voor de bouw, grond-, weg en waterwerken en installatietechniek. Het bedrijf heeft 260 werknemers die wereldwijd 450 klanten bedienen. 4PS heeft vestigingen in Ede (Nederland), Birmingham (UK) en vanaf nu dus ook in Gent (België).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-27T07:30:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.