Exact automatiseert Exact Synergy met rpa

Dit artikel delen:

Softwarebedrijf Exact brengt samen met GLM Systems een oplossing (Exact RPA) op de markt die ondernemers helpt om handmatige, repetitieve standaardhandelingen binnen Exact Synergy te automatiseren.

De handelingen worden automatisch door de nieuwe ‘digitale medewerker’ verwerkt. Denk aan het aanmaken van een orderregel bij een bestelling, het versturen van een reminder wanneer een factuur niet tijdig is betaald of het samenvoegen van de factuur met de juiste bestelling.

Bovendien kunnen gebruikers van Exact Synergy met rpa (robotic process automation) een koppeling maken met de erp- en crm-systemen van Exact of derden. Hiermee heeft de ondernemer alle informatiebronnen onder een dak waardoor het niet meer nodig is meerdere systemen te raadplegen. Exact brengt de oplossing op de markt in samenwerking met GLM Systems, waarmee al langer een partnerschap bestaat.

‘Zeker in deze uitdagende tijden is het voor bedrijven belangrijk digitale stappen te zetten’, zegt Jarno van Hurne van Exact. ‘De bedrijven die hierin slagen, zijn de winnaars van morgen. We willen kmo’s daarbij helpen, onder andere met deze oplossing. Want door repetitieve processen te automatiseren, blijft er meer tijd over voor waar het echt om gaat: een zo hoog mogelijk serviceniveau leveren aan klanten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-31T10:16:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.