Striktly Business Software werft voor nieuwe kantoren

Dit artikel delen:

Striktly Business Software opent dit voorjaar drie nieuwe kantoren in België. Het softwarebedrijf breidt uit naar Roeselare en Hasselt en opent een locatie in Antwerpen. Voor de nieuwe vestigingen zoekt het zestien nieuwe collega’s. De organisatie wil met deze groei de Belgische markt te veroveren.

Striktly Business Software levert erp- en crm-software en heeft negentien medewerkers in dienst verspreid over kantoren in Brussel en Antwerpen. De zestien nieuwe collega’s gaan de slag op de nieuwe kantoren in Antwerpen, Hasselt en Roeselare. De organisatie zoekt met name versterking op het gebeid van sales en support. Het kijkt hierbij naar profielen uit andere sectoren, zoals de horeca waarbij medewerkers klantvriendelijkheid en mensenkennis combineren.

Striktly Business Software staat onder leiding van algemeen directeur Stéphanie Ouachan. Zij verzorgt de aanwervingscampagne, die onder meer via sociale-mediakanalen als Instagram verloopt. 

Via de nieuwe kantoren en medewerkers wil Ouachan het marktaandeel van Striktly Business Software in het eigen land vergroten. ‘Dat klinkt zo vlak na de Covid-19-epidemie ambitieus, maar voor ons als bedrijf is het de enige logische stap om verder te blijven groeien na een succesvol tweede helft van 2020’, licht Ouachan toe.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-04T10:05:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.