Infor-partner Avaap meldt zich in Amsterdam

Dit artikel delen:

Avaap, een van de grotere Infor-systeemintegrators, heeft een Benelux-vestiging in Amsterdam geopend. Dit om internationaal opererende klanten beter te kunnen ondersteunen in Europa. Naast Infor-producten is het Amerikaanse bedrijf gespecialiseerd in software van onder meer Epic, Tableau, Snowflake en Workday en het cloudplatform van Oracle.

Avaap is in 2006 opgezet door Dhiraj Shah, een van oorsprong computerwetenschapper (opgeleid aan de New Jersey Institute of Technology) Hij werkte bij enterprise resource planning (erp)-softwareleverancier Lawson en besloot voor zichzelf te beginnen als it-dienstverlener voor deze erp-productlijn. Nadat Infor in 2011 Lawson kocht, groeide Avaap uit tot een van de grotere partners van dit erp-concern. Vandaag de dag telt het bedrijf, met een hoofdkantoor in Edison (New Jersey), bijna vijfhonderd man en draait het een omzet van ruim twintig miljoen euro.

Het Europese hoofdkantoor van Avaap staat in het Engelse Cannock. Daarnaast zijn er vestigingen in Spanje (Barcelona) en Frankrijk (Parijs) en nu dus ook het Benelux-kantoor aan de Keizersgracht 62-64 (van kantoorverhuurder Workthere) in Amsterdam. 'Wij willen direct contact met onze klanten in de belangrijkste landen van Europa. Dit brengt ons dichter bij de markt. Onze internationale klanten verwachten wereldwijde ondersteuning', laat Martijn van Westerlaak, projectmanager bij Avaap, weten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-19T14:25:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.