Admiral Dynamics vervoegt 9Altitudes

Dit artikel delen:
Partners handen

9Altitudes, de nieuwe naam voor de Belgisch-Nederlandse combinatie Pylades/Cayentis en Ad Ultima, heeft een nieuwe overname gedaan. De Antwerpse crm-specialist Admiral Dynamics vervoegt de groep.

Admiral Dynamics werd in 2009 opgericht door Marga Van Laere en Marc Crauwels en implementeert Microsoft Dynamics CRM bij bedrijven in België en Slovenië. Het bedrijf werkt vooral rond toepassingen in marketing, sales en service automation. Dat Admiral precies in Slovenië actief is, komt door de overname, eind 2018, van het Sloveense Innito. 

9Altitudes krijgt door de overname van Admiral meteen een kantoor in Antwerpen en Centraal-Europa erbij. 9altitudes houdt zich bezig met erp, crm, iot en plm (Product Lifecycle Management). Naast dms (document management system)- en business analytics-functionaliteit wordt ook de crm-expertise versterkt.

Met de komst van Admiral Dynamics genereert 9Altitudes een geconsolideerde omzet van meer dan 65 miljoen euro en heeft ze circa 450 werknemers in vijf landen. 9Altitudes zag begin deze maand het levenslicht toen het Deense bedrijf Optimate in handen kwam van de Belgisch-Nederlandse combinatie Pylades/Cayentis en Ad Ultima. De groep heeft de ambitie om verder door te groeien tot een omzet van honderdvijftig miljoen in de komende drie jaar, via zowel organische groei als verdere acquisities.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-22T15:02:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.