9Altitudes koopt erp-dienstverlener Add-IT

Dit artikel delen:

9Altitudes, gespecialiseerd in business-software van Microsoft, breidt zijn positie in Nederland uit met de overname van Add-IT Infosystems. Met deze acquisitie zet de Europese groep die voortkomt uit het Nederlandse Pylades en de Belgische Ad Ultima Group, de groeistrategie voort.

Doel is een sterk Microsoft Dynamics 365-front in Europa op te bouwen. Investeerder Waterland werkt voortvarend aan deze ambitie. In Nederland werd vorig jaar maart Cayentis verworven, eveneens een Microsoft-specialist. In Denemarken tekende Waterland voor de aankoop van het adviesbureau Optimate, later gevolgd door Dynamics 365-specialist Bredana Solutions. Dit jaar trad ook Admiral Dynamics uit Antwerpen toe tot 9Altitudes. 

De bedrijvenfamilie is behalve in Nederland, België en Denemarken ook actief in Frankrijk en Slovenië. Ceo is Filip Bossuyt, afkomstig van Ad Ultima. 

De snelle veranderingen in de markt waren voor Add-IT mede reden om na tien jaar zelfstandig bestaan zich aan te sluiten bij een grotere groep. Add-IT uit Genemuiden (Overijssel) richt zich met name op erp-projecten bij fabricage en logistiek. Met de komst van Add-IT stijgt de groepsomzet boven de 75 miljoen euro. In de komende drie jaar moet de omzet verdubbelen tot 150 miljoen euro door organische groei en nieuwe overnames. In totaal telt de combinatie thans zo’n vijfhonderd werknemers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-09T10:18:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.