Claranet neemt SAP-consultant Kheto over

Dit artikel delen:

Claranet gaat de Keulse SAP-consultant Kheto overnemen. Kheto werd in 2005 opgericht met een focus op SAP Business Intelligence. Het levert bedrijven adviesdiensten gedurende de gehele levenscyclus van hun SAP-projecten - van strategische afstemming tot implementatie en ondersteuning.

Met de overname breidt Claranet ook zijn eigen portfolio rond managed services uit met de exploitatie van SAP-workloads in de public clouds. ‘De aankondiging dat SAP 'AnyDB' slechts tot 2027 zal blijven ondersteunen, heeft een nieuwe dimensie toegevoegd aan de gehele SAP-markt’, zegt Olaf Fischer, directeur bij Claranet Duitsland.

‘Bij veel aanstaande migraties van SAP naar S4/HANA verwachten we daarom een gelijktijdige overgang naar de publieke cloud-platforms van Microsoft, AWS of Google. Deze verwachting wordt niet in de laatste plaats ondersteund door de strategische alliantie tussen SAP en Microsoft in hun gezamenlijke 'Embrace Initiative', dat ook berust op een sterke convergentie van cloud en SAP.’

Kheto werd opgericht in 2005, sinds 2017 is het een ‘SAP Silver Partner’. Het bedrijf heeft diverse, Duitse beursgenoteerde bedrijven in zijn klantenportefeuille. Er werkt daar een vijftiental mensen, volgens LinkedIn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-22T11:15:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.