Luikse groep IBGraf neemt DM&S over

Dit artikel delen:

De Luikse groep IBGraf, gespecialiseerd in de integratie van beheersoplossingen voor kmo's en accountancykantoren, neemt het Hoeilaartse DM&S over waarvan het werkterrein zich uitstrekt tot Brussel en Vlaanderen. Zo wordt IBGraf de grootste integrator van software voor accounting- en erp-beheer in België en Luxemburg.

IBGraf en DM&S bieden accounting- en erp-beheeroplossingen voor accountancykantoren, kmo's en ondernemers. In de tools worden management- en accountingsoftware gekoppeld aan oplossingen die artificiële intelligentie, nieuwe manieren van werken en nieuwe consumptiegewoonten (digitaal betalen, e-commerce, e-learning, mobiele apps en chatbots) integreren. ‘Bedrijven kunnen op die manier hun doeltreffendheid en hun productiviteit verhogen en zo ook beter communiceren, zowel intern als met hun klanten’, klinkt het.

IBGraf is actief sinds 1982 en heeft vestigingen in België (Luik en Waver) en in het Groothertogdom Luxemburg (Windhof en Strassen). DM&S is opgericht in 1986, is gevestigd in Hoeilaart en verzorgt een klantenportefeuille die zich vooral over Vlaanderen, de Brusselse regio en Waals-Brabant uitstrekt. Na de krachtenbundeling telt de groep IBGraf nu vijftig medewerkers en drieduizend klanten, goed voor een geconsolideerde omzet van zeven miljoen euro. 

Vorig jaar werden al Plug and Go Info (België) en Account IT (Luxemburg) door IBGraf ingelijfd. De groep omvat ook Rcarré, een bedrijf dat thuis is in it-oplossingen en -diensten, het digitale-marketingbedrijf Webcom2you en het kantoor Digital Life dat gespecialiseerd is in audit en begeleiding bij digitalisering. Tot slot is er ook nog de IBGraf Academy, dat trainingen aanbiedt op maat van boekhouders, accountants en bedrijfsbeheerders.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-28T09:46:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.