Conxion lijft Dynamics 365-expert Xams Services in

Dit artikel delen:

Conxion, de it-dienstverlener uit Deerlijk, breidt opnieuw uit. Met de overname van Xams Services uit Kortrijk verstrekt het bedrijf zijn Microsoft Dynamics 365-praktijk.

Xams Services is gevestigd in Kortrijk, met bestuurders Sandra Van den Hecke en Inès Van Belle aan het roer. Sinds dertien jaar focussen zij met Xams op de implementatie, uitrol en begeleiding van bedrijfssoftware bij kmo’s, met een specialisatie in Microsoft Dynamics NAV en Business Central.

Nu gaat Xams dus op in Conxion. De overgekomen medewerkers vormen samen met Conxions businessconsultancy- én softwareafdeling de nieuwe business-applicatie-tak. Beide bedrijven werken langer samen met elkaar.

Conxion is al enige tijd op overnamepad, met als doelstelling Vlaamse bedrijven een centraal aanspreekpunt te bieden en hen it-gewijs van a tot z te kunnen ontzorgen. Investeringsmaatschappij Vectis Private Equity, die in 2021 instapte, ondersteunt de overnames. Eerder al waren er acquisities van De Volder uit Dendermonde, WestSys uit Izegem en Fort:Lox uit Roeselare. Ook is er een Nederlandse vestiging opgericht.

Bij het 25 jaar oude bedrijf werken zo’n 120 man. De omzet ligt op ruim dertig miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-08T11:48:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.