Stijn Blomme richt Smart Lions op

Dit artikel delen:
Stijn Blomme

Stijn Blomme

Stijn Blomme richt Smart Lions op, een it-platform dat de administratieve processen van opleidingsbedrijven wil vereenvoudigen. Het is een spin-off van Webdoos, het bedrijf dat Stijn Blomme zowat vijftien jaar geleden in de steigers zette.

Smart Lions draait al enige tijd in test bij heel wat organisaties zoals Vemehak, KennisAteliers, Rail Competence Center en Act Now. ‘In veel gevallen is de registratie en de accreditatie van de deelnemers nog niet gedigitaliseerd en de facturatie gebeurt vaak nog manueel,’ vertelt Stijn Blomme die it studeerde aan Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen.

In België zijn naar schatting zo’n tienduizend opleidingsbedrijven actief. Smart Lions zorgt voor minder administratie en dus minder workload. Het platform bundelt de informatie en opleidingsgeschiedenis van de cursisten in een centrale databank en verstuurt automatisch mails, creditnota’s, facturen en attesten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-09-11T12:01:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.