Keytrade Bank kiest voor Vasco

Dit artikel delen:
Beveiliging creditcard

De onlinebank Keytrade Bank heeft Digipass for Apps met de Cronto-technologie geïmplementeerd. Die beveiligingstool is afkomstig van bij Vasco.

Digipass for Apps is een software development kit (sdk) die ontwikkelaars in staat stelt beveiligingsfuncties zoals tweefactor-authenticatie, geolocatie, jailbreak- en root-detectie en deviceID te integreren in hun mobiele applicaties. Cronto maakt gebruik van een QR-code om de nieuwste cyberaanvallen af te weren en biedt tegelijkertijd veel gebruiksgemak. Daarnaast voorkomt Cronto online en mobiele fraude, zoals ‘man in the middle’-aanvallen.

De oplossingen van Vasco voegen functies als applicatiebeveiliging, authenticatie en elektronische handtekeningen toe aan de mobiele en online applicaties van de bank. De integratie maakt het voor klanten mogelijk veilig in te loggen en eenvoudig en betrouwbaar transacties af te handelen.

‘Het aanbieden van het hoogste beschermingsniveau en gebruiksgemak is zeer belangrijk voor de relatie tussen Keytrade Bank en haar klanten’, zegt Vincent Questiaux, chief information officer van Keytrade Bank. ‘Daarom kozen we ervoor om samen te werken met een gevestigde speler op het gebied van databeveiliging.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-22T14:04:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.