Nieuwe directeur voor betaalactiviteiten UnifiedPost

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

UnifiedPost stelt Arthur Paijens aan als ceo van haar PAY-NXT-betalingsactiviteiten. Paijens, een ondernemer met een achtergrond in bankieren, richtte eerder mee OneLinQ op, een Nederlands fintech-bedrijf gespecialiseerd in betalingen, incasso en cashmanagement. Hij begint op 1 juli bij PAY-NXT.

De taak van de nieuwbenoemde topman is klaar en duidelijk, zo schrijft Unifiedpost in een persbericht: versnel de groei en breid het aanbod uit van geïntegreerde betaaloplossingen van UnifiedPost Group. Het bedrijf biedt een brede technologieportfolio voor identiteitsbeheer, documentverwerking, betalingsverwerking, robotic accounting en apps. Haar betaaloplossingen zijn geconsolideerd in haar Europese dochteronderneming PAY-NXT, die al bedrijven als Aon, Ethias, SABAM tot zijn klanten mag rekenen.

Door nieuwe Europese bankregels als PSD2 en de ‘European Payments Council’ wordt de markt voor bankdiensten opengesteld voor nieuwe spelers, voor op het vlak van betalingen. PAY-NXT wil een centrale rol spelen in de disruptie die de wijzigingen in de regelgeving teweegbrengen. Het bedrijf ziet kansen voor innovatieve betalingen, inclusief oplossingen voor handelsfinanciering.  

Paijens had eerdere internationale uitvoerende functies bij verschillende bedrijven. Hij werkte in de VS, België, Italië, Frankrijk en Nederland in Global Transaction Banking, betaal- en kaartverwerking en fintech-ondernemingen, en meest recent als CEO en mede-oprichter van OneLinQ.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-29T10:40:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.