Klaus Andersen nieuwe baas van Basware

Dit artikel delen:
Ceo basware

Klaus Andersen

De raad van bestuur van Basware heeft Klaus Andersen tot ceo benoemd. Sinds maart van dit jaar vervulde hij al de functie van interim-ceo bij de Finse e-invoice-specialist.

Klaus Andersen was eerder chief technology officer en lid van Basware’s executive team en trad in september 2018 toe tot het bedrijf. Voordat hij bij Basware kwam, was Andersen sinds 2015 werkzaam  bij Itiviti. Daarvoor was hij actief in verschillende senior managementfuncties bij SimCorp.

Andersen volgt de in september 2016 aangestelde Vesa Tykkyläinen op. Die stapte in maart van dit jaar op. Een maand eerder waren overnamegesprekken tussen het Amerikaanse Tradeshift en Basware nog in het water gevallen. Arrowgrass, het Londense financiële fonds dat de hoofdaandeelhouder van Basware is, zei toen dat het op zoek zou gaan naar een nieuwe koper.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-20T16:02:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.