Isabel neemt Franse fintechstartup over

Dit artikel delen:
Puzzel

Isabel, bekend van zijn factuurplatform Zoomit, heeft zijn Franse branchegenoot Clearnox overgenomen. Het is voor de Belgische fintech de eerste overname in Frankrijk.

Clearnox telt acht personeelsleden en ontwikkelt cloudsoftware voor de opvolging en invordering van facturen. Gebruikers versnellen op die manier de inning van onbetaalde facturen en verbeteren zo hun cashflow. Dagelijks doet Clearnox aan ‘cash collection’ bij zo’n 120.000 bedrijven. Het bedrijf werkt samen met softwareleveranciers als Sage en Cegid.

Isabel zette enkele jaren geleden zijn internationale expansie in. Na de lancering van zijn producten in Luxemburg, heeft de groep ook in Nederland partnerships gesloten rond Ponto. Die toepassing draagt voor meer dan 650 Europese banken bankinformatie over en initieert betalingen rechtstreeks vanuit software van partners. Met de overname van Clearnox zet Isabel Group een volgende stap in zijn expansie.

Isabel werd medio de jaren negentig van vorige eeuw opgericht en draaide vorig jaar 74 miljoen euro omzet. Het betaalplatform bedient zo’n 90.000 bedrijven.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-28T11:54:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.