Monizze sluit aan bij Trustbuilder.io-marktplaats

Dit artikel delen:
cheque

De Belgische fintech Monizze, uitgever van elektronische maaltijd-, eco- en cadeaucheques, is als ‘service provider’ toegetreden tot de eveneens Belgische TrustBuilder.io-marktplaats. Door de samenwerking kunnen de Monizze-vouchers nu potentieel geraadpleegd worden door miljoenen gebruikers van TrustBuilder’s identity- & accessmanagement (iam)-platform.

TrustBuilder levert oplossingen waarmee bedrijven hun gebruikers gemakkelijk en snel kunnen authenticeren. Dat is een groeimarkt nu banken, verzekeringsmaatschappijen en hr-dienstenbedrijven digitale ecosystemen met diensten van partnerbedrijven bouwen om hun eigen portfolio aan te vullen. Banken voegen bijvoorbeeld mobiliteitsdiensten, tankkaarttoepassingen, entertainmenttickets, nutsvoorzieningen en zelfs klusjesdiensten toe. TrustBuilder is een soort verbindingsman tussen die bijkomende diensten en de bank of het hr-dienstenbedrijf.

TrustBuilder voegt continu nieuwe partijen toe aan hun marktplaats, waaronder nu dus Monizze. ‘Wij zien TrustBuilder als een zeer waardevol bedrijf voor de Belgische fintech-scene’, zegt Jean-Louis Van Houwe, oprichter en ceo van Monizze. ‘Door samen te werken met TrustBuilder.io zullen de 450.000 begunstigden van onze vouchers binnenkort hun vouchers kunnen raadplegen via bijkomende partners die zich aansluiten op Monizze via de Trustbuilder.io-marktplaats.’

Wanneer financiële dienstverleners of andere bedrijven willen samenwerken met Monizze, kunnen zij nu de integratie met Monizze opzetten via TrustBuilder.io, in plaats van een directe link met Monizze. TrustBuilder zorgt voor het identificatiebeleid. Consumenten krijgen een naadloze ervaring, waarbij de Monizze-diensten een naadloos onderdeel zijn van hun webportaal of mobiele app, toegankelijk met een klik op het Monizze logo. Dankzij single sign-on wordt voor hen de toegang tot deze diensten eenvoudiger omdat zij zich niet opnieuw hoeven te authenticeren wanneer zij zich al in het ecosysteem van een bank, verzekeraar of hr-dienstverlener bevinden.

Tot de klanten van Monizze behoren zowel grote bedrijven zoals Colruyt, KBC, Roularta Media Group, Ingenico, Alken Maes als duizenden kmo’s en zelfstandigen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-24T16:30:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.