Digiteal haalt ruim 3,5 miljoen op

Dit artikel delen:

De Belgische fintech Digiteal ziet Colruyt Group en kredietverzekeraar Credendo tot zijn aandeelhouders toetreden. De twee nemen deel aan een kapitaalverhoging van ruim 3,5 miljoen euro. De twee andere aandeelhouders stappen uit.

Credendo en Digiteal hadden al een overeenkomst getekend om gezamenlijk een ‘Buy Now Pay Later’-oplossing aan te bieden aan b2b-marktplaatsen. Ook Colruyt Group is geen onbekende voor de startup uit Mont-Saint-Guibert (net onder Louvain-La-Neuve). Digiteal bouwde voor hun dochteronderneming Dats 24 een systeem om online facturen te betalen met een qr-code en betaalknop.

‘Bij Colruyt Group zoeken we continu naar oplossingen die het leven van onze klanten gemakkelijker maken en, kortom, hen eenvoud bieden in de retail’, zegt Michael Hamelryck, hoofd van de tak Insurance and Treasury. ‘De applicatie van Digiteal speelt in op deze behoefte op het gebied van betalen. Als een van de enige echte Belgische retailers die nog over zijn, zijn we blij dat we een Belgische start-up kunnen ondersteunen.’

De nieuwe kapitaalsinjectie wil Digiteal aanwenden om zijn marketing en productontwikkeling te versnellen en bijkomende mensen aan te werven. Momenteel is er een tiental personeelsleden aan de slag. Samen met de intrede van Colruyt en Credendo stappen ook twee aandeelhouders uit het bedrijf: Eais en LeanSquare (Noshaq). 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-14T09:54:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.