ICT-vakbeurzen verplaatst naar 15 en 16 juni

Groen licht

De ict-beurzen Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event zijn verplaatst. Deze vinden plaats op woensdag 15 en donderdag 16 juni 2016 in Brussels Expo. Dit is besloten na intensief overleg.

Op 22 maart 2016 werd bekend gemaakt dat de ict-beurzen Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event niet doorgaan op de oorspronkelijk geplande data: woensdag 23 en donderdag 24 maart 2016. Dit vanwege de aanslagen afgelopen dinsdag. Er werd de voorbije dagen intensief overlegd over hoe het nu verder moet. De beslissing werd genomen om de editie 2016 van de beurzen te laten plaatsvinden op woensdag 15 en donderdag 16 juni 2016.

Infosecurity.be is de Belgische vakbeurs op het gebied van it-security voor it-managers en it-professionals. Storage Expo gaat over dataopslag en -beheer. The Tooling Event is een beurs voor it-managers en it-professionals op het gebied van it-beheer. De beurzen worden georganiseerd door Jaarbeurs.

Meer inhoudelijke informatie, onder meer wat betreft het seminarieprogramma, wordt de komende weken verspreid. De meest actuele informatie staat op www.infosecurity.be, www.storage-expo.be, www.thetoolingevent.be en www.jaarbeurs.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-25T09:45:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.