TheValueChain neemt Tetrade Consulting over

Contract ondertekenen

SAP-partner TheValueChain neemt utilityspecialist Tetrade Consulting uit Oudergem over. Er vormt zich zo een team van 150 consultants die hun marktaandeel in de nutssector verder willen vergroten. Ook de positie van TheValueChain in Wallonië wordt op deze manier versterkt.

Tetrade Consulting legt zich al zestien jaar toe op SAP IS-U, de sectoroplossing van SAP voor water- en energiebedrijven. Ook voor TheValueChain zijn de nutsbedrijven belangrijk: het utilities-team zorgt voor 30 procent van de omzet. De overname zorgt er voor dat TheValueChain voorloopt op zijn ambitie voor 2017: 150 werknemers in dienst hebben. Midden 2016 is deze doelstelling al gerealiseerd.

De overname past in het strategische plan van TheValueChain. 'Door een kantoor te openen in Louvain-La-Neuve onderstreepte TheValueChain in 2015 zijn focus op Franstalig België', geeft Ivan Leysen, managing partner bij TheValueChain aan. 'Tetrade ontwikkelde zijn klantenbasis vooral in Brussel en het zuiden van België. Dankzij de samensmelting verstevigen wij onze marktpositie gevoelig.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-24T09:54:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.