Digital Agency Wijs en Cronos uit mekaar

Het Gentse digitale agentschap Wijs maakt niet langer deel uit van de Cronos-groep. Daarmee komen alle aandelen weer in handen van de oprichters Bart De Waele en Dirk Sabbe.

De laaste jaren kende Wijs een spectaculaire groei: 400 procent in 2014 en voor 2015 werd daar nog eens 30 procent bovenop gedaan. Deze winst werd grotendeels geherinvesteerd in nieuwe technologie, innovatie en extra mensen.

De Cronosgroep bezat 30 procent van de aandelen in Wijs. Bart De Waele kijkt tevreden terug op de samenwerking. ‘Het waren leerrijke jaren waarin we hebben mogen proeven van de meest diverse aspecten van de sector. We hebben bovendien heel wat interessante contacten gelegd en initieel was de steun op technisch en it-vlak een absoluut pluspunt.’ Intussen bouwde Wijs het eigen development-team echter stevig uit. Onder meer Symfony- en Sitecore-technologieën zijn nu verankerd binnen het bedrijf.

Wijs wil in de komende jaren nog meer voet aan de grond krijgen in de digitale sector, en daarnaast de bestaande specialisaties binnen digital en marcom nog meer uitbouwen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-15T08:50:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.