REstore winnaar Deloittes 2016 Technology Fast 50

Winnaar

Deloitte heeft weer zijn jaarlijkse awards uitgereikt. REstore spande de kroon met het verdienen van twee awards.

REstore is een innovatief energietechnologiebedrijf en een referentie in de snel evoluerende energiemarkt. Bij overbelasting van het stroomnet, schakelt het tegen betaling stroomverslindende machines uit bij particulieren en in de industrie. Het bedrijf biedt slimme demand response-programma's aan verbruikers, en cloud-based software aan energiebedrijven. Naast de Fast 50 award, sleept REstore ook de prijs van de sector ‘Clean Technology’ in de wacht.

Collibra, een bedrijf dat een databeheerplatform maakte om bedrijfsinformatie op een transparante, begrijpelijke, bruikbare en betrouwbare manier te kunnen gebruiken en beheren, sleepte de award voor de sector ‘Software’ in de wacht. Sync Solutions uit Gent, dat gepersonaliseerde mobiliteitsoplossingen ontwikkelt, integreert en implementeert, bleek het snelst groeiende bedrijf in de sector ‘Communications’.

Comizzo een mobiele content provider, mocht naar huis met de award voor de ‘Media’ sector. Het Gentse ProDigest, dat een in vitro technologie platform ontwikkelde om dynamische simulatie modellen te maken van het maagdarmkanaal, werd de winnaar van de ‘Life Sciences’ award. Caeleste uit Diegem, een aanbieder van op maat gemaakte, hoogwaardige beeldsensoren, mag zich dan weer het sterkst groeiend bedrijf in de ‘Hardware’-sector noemen. GuardSquare, gespecialiseerd in het beveiligen van mobiele applicaties, wint de ‘Rising Star Award’. Deze award wordt uitgereikt aan beloftevolle bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-17T11:05:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.