Cipal Schaubroeck lijft Flow Pilots in

samenwerking

Het Antwerpse Flow Pilots wordt overgenomen door Cipal Schaubroeck. De eerste is gespecialiseerd in het bouwen van apps voor bedrijven en banken, de tweede is vooral actief in de publieke sector.

Flow Pilots werkt sinds 2011 in het domein van mobiele applicaties en digitale transformatieprocessen. Vijf jaar later draait het bedrijf twee miljoen euro omzet, met twintig medewerkers en heeft het onder meer Axa, Belfius, Soudal, PricewaterhouseCoopers en Sodexo. Voor Axa ontwikkelde het bedrijf bijvoorbeeld de mobiele banking-app.

De Cipal Schaubroeck-groep telt ruim vierhonderd medewerkers in vestigingen in Geel en Nazareth. Het biedt hr- en it-diensten, maar adviseert ook over hr en payroll, financiën, belastingen, zorg en welzijn, burgerzaken, grondgebiedzaken en leefomgeving, bestuur en communicatie en overheidsopdrachten. De groep boekt een omzet van meer dan vijftig miljoen euro en heeft een budget van ruim zes miljoen euro voor onderzoek en ontwikkeling. Met dat soort cijfers kan het de financiële slagkracht geven die Flow Pilots zocht om de groei verder te garanderen.

‘De positieve evolutie van Flow Pilots is ons niet ontgaan’, zegt Hans Hulpiau, coo bij Cipal Schaubroeck. ‘Door onze krachten te bundelen, kunnen we bovendien nog beter inspelen op de stijgende vraag van de publieke sector naar meer gebruiksvriendelijke en mobiele toepassingen.’

‘Cipal Schaubroeck was voor ons geen voor de hand liggende keuze, maar na enkele gesprekken ontdekten we een bruisend en innovatief bedrijf waarmee we inhoudelijk en strategisch kunnen samenwerken’, zegt Flow Pilots-ceo Koen Pellegrims. ‘Het is een sterke partner die naast het financiële ook technologische en menselijke toegevoegde waarde kan bieden. Flow Pilots blijft een aparte vennootschap, we willen zeker de eigenheid, de positionering en de sterkte van het bedrijf bewaren. Het managementteam van Flow Pilots behoudt de dagelijkse leiding.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-16T12:52:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.